1 Ocak 2012 Pazar

Bebek TV sitemiz

Bebeklerimiz bizim için çok değerli. Artık bebek sağlığına meraklı olmayan, bu konuda araştırma yapmayan anne baba yoktur sanırız. Her gün bilgisayar başında bebek sağlığı hakkında çeşitli bilgi kaynaklarına başvuranların sayısı milyonları geçmektedir.

TV NetWork olarak bu konuda çok farklı ve dünya çapında tercih edilen bir sayfa şablonu hazırladık. Bebek Televizyonu adı ile yayında olan web sitemizin içerikleri yerli ve yabancı bilgi kaynaklarından derlenerek hazırlanmaktadır. Tüm bilgiler ve resimler titizlikle incelenerek yayına verilmektedir. 

Her gün tekil girişleri artmakta olan sitemizde her okuyucu ortalama beş ila sekiz sayfa gezmektedir. Google Analytics raporları dileyen ajanslara iletilmektedir. 

Çözüm ortağı olarak Hurriyet.com.tr ve Yazarkafe.com ile ortak çalışmalar yürütülmekte olup Bumerang sisteminde kayıtlı bir siteyiz. Google aramalarında ise her gün çok daha yukarılara tırmanıyoruz. 

Bebek TV sitemiz
Reklam çözüm ortağımız Zanox Int. firmasıdır. Ancak, sitemizde reklamlarını görmek isteyen işletmeler için 728x90 ve 300 x250 ölçülerinde banner alanlarımız bulunmaktadır. Ayrıca Advertorial tarzı Reklam/ haber çalışmalarını da çok uygun rakamlara yayınlamaktayız. Değişik reklam ölçüleri, çeşitleri vb. sorularınız için ve fiyat bilgisi almak için tıklayarak lütfen mail gönderiniz. 

TV NetWork yayın ağında bulunan diğer sitelerimizi de mutlaka inceleyiniz. Dilerseniz bu sitemizde ya da birkaç sitemize hatta tüm yayın ağındaki sitelerimizin hepsi ile ortak çalışma düşünebilirsiniz. Her türlü işbirliği tekliflerinize açığız.

TV NetWork siteleri ile yayın dünyasına kaliteli yayıncılığı getirmeyi hedeflemektedir. Sizlerin ve bizlerin faydasına çalışma koşullarımızı beraber değerlendirelim.

Web sitemizi incelemek için tıklayınız: Bebek Televizyonu

TV NETWORK