1 Ocak 2012 Pazar

Dinimiz TV sitemiz

Sosyal ve dini yaşamla ilgili kaynaklarından derlenerek hazırlanan doğru bilgiler içeren Dinimiz TV ile bir boşluğu doldurmayı amaçladık. Sayısız siteler bu konuda kaynağı belirsiz yayınlar yapmaktadır. Bizim bu sitemizde tüm bilgiler Dinimiz İslam.com sitesinden alınmaktadır.

TV NetWork olarak bu konuda çok farklı ve dünya çapında tercih edilen bir sayfa şablonu hazırladık. Dinimiz TV adı ile yayında olan web sitemizin içerikleri doğru bilgi kaynaklarından derlenerek hazırlanmaktadır. Tüm bilgiler ve resimler titizlikle incelenerek yayına verilmektedir. 

Her gün tekil girişleri artmakta olan sitemizde her okuyucu ortalama altı ila on iki sayfa gezmektedir. Google Analytics raporları dileyen ajanslara iletilmektedir. 

Reklam çözüm ortağımız Zanox Int. firmasıdır. Ancak, sitemizde reklamlarını görmek isteyen işletmeler için 728x90 ve 250 x250 ölçülerinde banner alanlarımız bulunmaktadır. Çok özel reklamlar yayınlanmakta olup seçici davranıp Dinimiz TV sitesinde her reklamı yayınlayamıyoruz. Değişik sorularınız için ve fiyat bilgisi almak için tıklayarak lütfen mail gönderiniz. 

TV NetWork yayın ağında bulunan diğer sitelerimizi de mutlaka inceleyiniz. Dilerseniz bu sitemizde ya da birkaç sitemize hatta tüm yayın ağındaki sitelerimizin hepsi ile ortak çalışma düşünebilirsiniz. Her türlü işbirliği tekliflerinize açığız.

TV NetWork siteleri ile yayın dünyasına kaliteli yayıncılığı getirmeyi hedeflemektedir. Sizlerin ve bizlerin faydasına çalışma koşullarımızı beraber değerlendirelim.

Web sitemizi incelemek için tıklayınız: Dinimiz TV

TV NETWORK